





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
Circle
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
20 Soi Suk Chai circle, Sukhumvit, Bangkok 10110

Mengenai harta ini
Boasting a balcony with garden views, an outdoor swimming pool and a garden, Circle can be found in Bangkok, close to Arab Street and 1.2 km from Queen Sirikit National Convention Centre. Guests are welcome to go for a swim in the private pool.
The apartment has 2 bedrooms with air conditioning, a dining area and a fully equipped kitchen with a microwave.
Circle offers a hot tub. A car rental service is available at the accommodation.
Popular points of interest near Circle include Emporium Shopping Mall, Central Embassy and Lumpini Park. The nearest airport is Suvarnabhumi Airport, 21 km from the apartment.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 14.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 12.00
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Lokasi
20 Soi Suk Chai circle
, Sukhumvit, Bangkok 10110
Kemudahan & Perkhidmatan
Beraneka
Bilik keluarga
Penyaman udara
Bilik Bebas Rokok
Dilarang merokok di semua kawasan
Ciri-ciri keselamatan
Kakitangan mengikuti semua protokol keselamatan seperti yang diarahkan oleh pihak berkuasa tempatan
Alat tulis brekongsi seperti menu bercetak, majalah, pena dan kertas dikeluarkan
Kawasan biasa
Teres
Teres berjemur
Taman
Kenderaan
Sewa kereta
Kolam renang dan kesihatan
Kolam renang luaran (sepanjang tahun)
Kolam renang luaran
Kolam bumbung
Tab mandi panas/jakuzi
Kolam renang
Penjarakan fizikal
Pembayaran tanpa tunai tersedia
App mobile untuk perkhidmatan bilik
Perkhidmatan hiburan dan keluarga
Perkhidmatan mengasuh anak
Perkhidmatan menyambut tetamu
Tukaran mata wang
Perkhidmatan pembersihan
Dobi
FAQ
Berapa jauh lokasi Circle dari Bangkok?
lanya hanya 7 km jauh dari Circle untuk ke Bangkok
Circle menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah Circle mempunyai fasiliti kolam renang?
Ya, Circle terdapat kolam renang yang boleh digunakan oleh semua tetamu. Ameniti ini pilihan rekreasi yang menyegarkan semasa menginap.
Adakah Circle menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Circle. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Circle?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 14:00 dan daftar keluar tersedia pada 11:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Edwin's ViewOstseeprinzessin Haus Seestern BinzKhushi farmHaus Käpt'n Christiansen Appartment 40Charlies Cottage in Cape Town3-к квартира, 63 м², 2/9 эт.Apartment Papa Joe's Kuschelappartements-3 by InterhomeSoul HVILLA TOPACIO Calan BoschGuesthouse YashimaPheasant CottageNaya Park View HotelNewburg Apartments WolskaPetite maison de La HagueCasa incrível na beira do rio Caraíva1684 Rainbow CourtSuper 8 By Wyndham Waycross GaEl Racó dels Mussols 2Lepelblad 42, NieuwvlietBEST PRICE - 02 BEDROOM IN VINHOME CENTRAL PARK NEXT TO LANDMARK 81
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Tokyo ke BangkokPenerbangan Dari Tacloban ke ManilaPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Accra ke Johannesburg





















