





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
Dexa
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
Krfska bb 2, prizemlje, Zlatibor 31315

Mengenai harta ini
Set in Zlatibor in the Central Serbia region, Dexa has a terrace. The property is 21 km from Kaludjerske Bare, and complimentary private parking is offered.
This apartment is fitted with 1 bedroom, a flat-screen TV, and a kitchen.
Mokra Gora is 17 km from the apartment, while Ivanjica is 46 km from the property.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 08.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 10.00
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Managed by a private host
Lokasi
Krfska bb 2, prizemlje
, Zlatibor 31315
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
Tempat letak kenderaan persendirian
Tempat letak kenderaan di lokasi
Tempat Letak Kereta
Tempat Letak Kereta Percuma
Kawasan biasa
Teres
FAQ
Berapa jauh lokasi Dexa dari Zlatibor?
lanya hanya 0.66 km jauh dari Dexa untuk ke Zlatibor
Dexa menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah Dexa mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Dexa tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Dexa menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Dexa. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Dexa?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 08:00 dan daftar keluar tersedia pada 08:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Eden Park - Appartement TerrasseMani Spot -cereusMatilde's flatVilla ANA with poolLA 49Domek Letniskowy U BasiAlquileres HUAPI - PINAR DEL SOLDarcy SixParque Terras Altas -Luxury & Peaceful by the Beach - With Charming BalconyMET Oliva Nova Golf & BeachSoggiorno in un CastelloB&B Don SaveSouthsea's Central LoftAppartement Saint-François-Longchamp, 2 pièces, 4 personnes - FR-1-635-105Villa DestinyOsada Blisko NaturyFurnished 1BR Stay on Kanyal RoadIngram CottageHERMOSA CASA COLONIAL
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke Roxas CityPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Cebu ke ManilaPenerbangan Dari Chiang Mai ke PhuketPenerbangan Dari Chiang Mai ke KrabiPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Bangkok






































