





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
9.4 Luar Biasa
29 Ulasan
45dalcentro
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
Via Trottechien 2, Aosta 11100

Mengenai harta ini
45dalcentro is an accommodation set in Aosta, 500 metres from Cable Car Pila. Guests benefit from balcony.
The unit fitted with a kitchen with a dishwasher and oven. A flat-screen TV is provided. There is a private bathroom with a bath or shower and bidet.
The nearest airport is Turin Airport, 66 km from the property.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 14.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 10.00
Internet
WiFi is available in public areas and is free of charge.
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are not allowed.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children cannot be accommodated at the hotel.
All children under 6 years stay free of charge when using existing beds.
There is no capacity for extra beds in the room.
The maximum number of total guests in a room is 3.
There is no capacity for cots in the room.
Nyatakan Hotel
Please inform 45dalcentro in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation.
Lokasi
Via Trottechien 2
, Aosta 11100
Kemudahan & Perkhidmatan
Beraneka
Pemanas
Perkhidmatan
Wifi
WiFi percuma
Perkhidmatan Internet
Perkhidmatan menyambut tetamu
Invois
FAQ
Berapa jauh lokasi 45dalcentro dari Aosta?
lanya hanya 0.31 km jauh dari 45dalcentro untuk ke Aosta
45dalcentro menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah 45dalcentro mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, 45dalcentro tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah 45dalcentro menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh 45dalcentro. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di 45dalcentro?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 14:00 dan daftar keluar tersedia pada 08:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Ein Bokek Rooms to RentVilla CallistemonApartments BlaškićThe Old Dairy. A beautifully converted barn with stunning viewsGraceful Home Away SittingbourneCiasa De MarugianaOS HomeHolidaysRentals Cool - Costa BarcelonaNTR GardenЯсная ПолянаFerienwohnung "SteernKieker" - komfortabel und modern!1 комн Мега Тауерс 33/6今宮ゲストハウスMarthes SeeblickTwo-Bedroom ApartmentAgriturismo Biologico AutosufficienzaNOCCi ResidencyCasa CarolinaSPOT ON 45008 King Palace Marriage HallSandy Feet SouthPANORAMICA DIMORA ASSAROTTI
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke Roxas CityPenerbangan Dari Yogyakarta ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Accra ke JohannesburgPenerbangan Dari Manila ke Iloilo





















![The Attico [15 min dal mare] *free parking* Images](https://lbcdn.airpaz.com/hotelimages/3742152/the-attico-15-min-dal-mare-free-parking-2787292e8c62a3b113ceda2116c74f55.jpg)









