





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
7.1 Sangat Baik
37 Ulasan
A2 Central
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
32 Elbstraße, Neustadt, Bremen 28199

Mengenai harta ini
A2 Central has a balcony and is set in Bremen, within just 1.4 km of Weserburg - Museum for modern Art and 1.6 km of Schlachte. The property is 2.1 km from Bremen Town Musicians and 2.3 km from Bremen Town Hall.
The apartment is fitted with 1 bedroom, 1 bathroom, bed linen, towels, a flat-screen TV, a fully equipped kitchen, and a patio with garden views.
A terrace is available for guests to use at the apartment.
Bürgerweide is 3.6 km from A2 Central, while Böttcherstrasse is 2 km from the property. The nearest airport is Bremen Airport, 2.4 km from the accommodation.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 15.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 12.00
Internet
No internet access available.
Tempat Letak Kereta
No parking available.
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are not allowed.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children of any age are allowed.
No cots are available.
No extra beds are available.
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Managed by a private host
Lokasi
32 Elbstraße
, Neustadt, Bremen 28199
Kemudahan & Perkhidmatan
Beraneka
Dilarang merokok di semua kawasan
Bilik Bebas Rokok
Pemanas
Kawasan biasa
Teres
FAQ
Berapa jauh lokasi A2 Central dari Bremen?
lanya hanya 2 km jauh dari A2 Central untuk ke Bremen
A2 Central menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah A2 Central mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, A2 Central tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah A2 Central menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh A2 Central. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di A2 Central?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 15:00 dan daftar keluar tersedia pada 00:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Apartamento vacacional en Santa MartaGarden-Eden ApartmenttuGuest Corazón de Granada ApartmentBaga Ocean WayCasa Amaranto2 Bedroom Apartment, ski-in/ski-out in Les CrosetsVS877 - Violet BeautyFerienwohnung FreudenmacherLovag Design ApartmentBright, Modern Corpus Christi Condo 2 Mi to BeachQuinta los LopezAirport point Apartman AHome by the bridge Hotellos diablitos 4Гостевой дом Толстого 31Wellington Royal Artillery Apt 2 Bed Home Away homNew luxury apartment in the centre with NetflixroseCaloundra Resort Style Modern Studio AptMontfort Manor
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Cebu ke ManilaPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Lombok PrayaPenerbangan Dari Bacolod ke ManilaPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Chiang Mai ke PhuketPenerbangan Dari Bali Denpasar ke BangkokPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang Mai


















![Ferienwohung Fanny - [#a43360] Images](https://lbcdn.airpaz.com/hotelimages/default-image.png)













