





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
8.8 Cemerlang
51 Ulasan
El espolon
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
Calle Antonio López, Comillas 39520

Mengenai penginapan ini
Located 43 km from Golf Abra del Pas, El espolon offers accommodation in Comillas. Guests staying at this apartment have access to a balcony. The property is non-smoking and is set 600 metres from Playa de Comillas.
The spacious apartment is composed of 2 bedrooms, a living room, a fully equipped kitchen, and 1 bathroom. A flat-screen TV is offered.
The nearest airport is Santander Airport, 52 km from the apartment.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 15.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.00
Catatan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Managed by a private host
Lokasi
Calle Antonio López
, Comillas 39520
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
Haiwan peliharaan dibenarkan
Beraneka
Dilarang merokok di semua kawasan
FAQ
Bagaimana saya boleh membatalkan tempahan saya di El espolon, Comillas secara percuma dan menerima bayaran balik penuh?
Sayangnya, pembatalan mungkin mengakibatkan bayaran. Untuk pengembalian wang penuh, sila hubungi El espolon secara terus.
Apa lapangan terbang yang dekat dengan El espolon?
Tiada lapangan terbang berdekatan El espolon, Comillas
Berapa jauh lokasi El espolon dari Comillas?
Ianya hanya 0.15 km jauh dari El espolon untuk ke Comillas
Adakah El espolon sediakan sarapan pagi?
Maaf, El espolon, Comillas tidak menyediakan kemudahan sarapan untuk tetamu.
Adakah El espolon menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah El espolon mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, El espolon tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah El espolon menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh El espolon. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di El espolon?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 15:00 dan daftar keluar tersedia pada 11:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Atico con espléndida terrazaPosada Rural EntrecomillasHotel SolatorreApartamentos Club CondalCasa Buganvilla. Apartamento con jardín, a 100 metros del centro.Pension Vega De PasAlbergue La Magia del CaminoApartamentos Mar ComillasApartamentos El Muelle ComillasVivienda Casa LuisaApartamentos CoronaApartamento Comillas BeachEl Tejo de ComillasMarina de CampiosPensión Vega de PasApartamentos Carmen de CastroBuhardilla Comillas Beach en Primera Línea de Playa, Wifi, NetflixLa MontañesucaApartamento Nuria ComillasHostal Esmeralda
Mengapa perlu melancong dengan Airpaz

Permudahkan Urusan Tempahan Anda
Rasai fleksibiliti & kesederhanaan sepanjang proses tempahan anda

Pelbagai Pilihan Produk Perjalanan
Nikmati detik-detik indah anda dengan jutaan penerbangan & penginapan yang menggembirakan

Tawaran Eksklusif Setiap Hari
Pelbagai promosi harian dengan harga kompetitif bagi semua pengembara

Pakar Tempahan Online
Bersama rakan kami boleh dipercayai, bagi penuhi keperluan pengembara tidak terhitung sejak 2011

Sokongan Pelanggan yang Mesra
Beri bantuan terbaik, sokongan pelanggan kami bersedia 24/7 dengan bahasa tempatan anda

Pengalaman Tempahan Tempatan di Seluruh Dunia
Alami tempahan tanpa tekanan pembayaran, mata wang & bahasa tempatan
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Tacloban ke ManilaPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Bacolod ke ManilaPenerbangan Dari Cagayan de Oro ke ManilaPenerbangan Dari Jayapura ke MakassarPenerbangan Dari Kalibo ke ManilaPenerbangan Dari Iloilo ke ManilaPenerbangan Dari Bali Denpasar ke JakartaPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Tagbilaran ke ManilaPenerbangan Dari Da Nang ke Bangkok










