





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
8.1 Cemerlang
11 Ulasan
Le green touch
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
51 Rue Edouard Vaillant, Bourges 18000

Mengenai harta ini
Set in Bourges, 1.2 km from Bourges Station, 400 metres from Esteve Museum and 1.4 km from Palais des Congrès de Bourges, Le green touch offers accommodation with a terrace and free WiFi. The property features inner courtyard views and is 40 km from Vierzon train station and 700 metres from Cathedrale St-Etienne. Musee du Berry is 600 metres away and Institute of Technology Bourges is 2.5 km from the apartment.
The apartment has a flat-screen TV. The kitchen comes with a microwave, a toaster and a fridge, as well as coffee machine and kettle. This apartment is non-smoking and soundproof.
Dining options are available close to the apartment.
Popular points of interest near Le green touch include National School of Arts Bourges, Palais Jacques-Coeur and Natural History Museum of Bourges. The nearest airport is Tours Val de Loire Airport, 171 km from the accommodation.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 16.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 10.00
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Lokasi
51 Rue Edouard Vaillant
, Bourges 18000
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
Tempat Letak Kereta
Tempat Letak Kereta Percuma
Beraneka
Dilarang merokok di semua kawasan
Kawasan biasa
Teres
Perkhidmatan
Perkhidmatan Internet
Wifi
WiFi percuma
Perkhidmatan menyambut tetamu
Invois
FAQ
Berapa jauh lokasi Le green touch dari Bourges?
lanya hanya 0.63 km jauh dari Le green touch untuk ke Bourges
Le green touch menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah Le green touch mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Le green touch tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Le green touch menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Le green touch. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Le green touch?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 16:00 dan daftar keluar tersedia pada 00:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Luxe Villa AmmarullaVilla Elli - Villa AthinaLog Cabin & Settlers VillageSouq Waqif Boutique Hotels by Tivoli1 Bedroom Stunning Apartment In MedulinCheorwon Staysuperあざみ庵山中温泉Cozy Home In Brøttum With KitchenHampton Court - The Kings RestDiffuseCharmant duplex 2 chambres/terrasseCasa Muro Alto-Sana RjApartamento con piscina de 3 habitaciones BávaroAli Wadi Rumprivate suite near the beachMaison Alter do ChãoRent like home - Baltic Plaża 7.2.6Montrose StreetApartmani Damir Livajić
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Cebu ke ManilaPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bali Denpasar ke BangkokPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Chiang Mai ke PhuketPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Bacolod ke ManilaPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Lombok PrayaPenerbangan Dari Krabi ke Bangkok






































