




Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
8.8 Cemerlang
67 Ulasan
Never Inn
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
159 Manning Street, Kiama 2533

Mengenai harta ini
Never Inn features a balcony and is located in Kiama, within just 1.1 km of Kendalls Beach and 1.6 km of Easts Beach. The property is around 16 km from Jamberoo Action Park, 19 km from Shellharbour City Stadium and 19 km from Historical Aircraft Restoration Society Museum. The property is non-smoking and is set 800 metres from Kiama Surf Beach.
The air-conditioned apartment is composed of 1 separate bedroom, a living room, a fully equipped kitchen, and 1 bathroom. A flat-screen TV is featured. The property offers garden views.
Nan Tien Temple is 38 km from the apartment, while Belmore Falls is 47 km away. The nearest airport is Shellharbour Airport, 19 km from Never Inn.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 15.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.00
Internet
No internet access available.
Tempat Letak Kereta
No parking available.
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are not allowed.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children of any age are allowed.
You haven't added any cots.
You haven't added any extra beds.
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Managed by a private host
Lokasi
159 Manning Street
, Kiama 2533
Kemudahan & Perkhidmatan
Beraneka
Dilarang merokok di semua kawasan
Penyaman udara
FAQ
Berapa jauh lokasi Never Inn dari Kiama?
lanya hanya 2 km jauh dari Never Inn untuk ke Kiama
Never Inn menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah Never Inn mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Never Inn tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Never Inn menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Never Inn. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Never Inn?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 15:00 dan daftar keluar tersedia pada 08:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
The Embassy Inn - Sector 19Amama's CabinEma Apartament's SuiteAtta Hotel KamakuraLoft del Fin del MundoVitamin Sea Panoramic VillasPrivate Condo near H Street - Duplex 1 UpstairsHotel InnyaOne Bedroom Apartment with free wifiPakostane - JUSTINA - appartement 80 m2 et piscineApartament BarcelonaNot Disponible AcapulcoParadiseสวนลุงวรRanongGlampingPacific7 HotelTorrent Terrace Haven: BBQ & City AccessEcono Lodge BrainerdKokomo - Backyard Oasis Perfect for GroupsHiisi Homes Turku Elin Sågerin kujaHotel SeeRose
Mengapa perlu melancong dengan Airpaz

Permudahkan Mengalami Tempahan Anda
Rasai fleksibiliti & kesederhanaan sepanjang proses tempahan anda

Pelbagai Pilihan Produk Perjalanan
Nikmati detik-detik indah anda dengan jutaan penerbangan & penginapan yang menggembirakan

Tawaran Eksklusif Setiap Hari
Pelbagai promosi harian dengan harga kompetitif bagi semua pengembara

Pakar Tempahan Dalam Talian
Bersama rakan kami boleh dipercayai, bagi penuhi keperluan pengembara tidak terhitung sejak 2011

Sokongan Pelanggan yang Mesra
Beri bantuan terbaik, sokongan pelanggan kami bersedia 24/7 dengan bahasa tempatan anda

Keterujaan Tempahan Tempatan Dunia
Alami tempahan tanpa tekanan pembayaran, mata wang & bahasa tempatan
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Manila ke TagbilaranPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Jakarta ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Manila ke Cagayan de OroPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Iloilo ke ManilaPenerbangan Dari Chiang Mai ke Bangkok

































