





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
Santa
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
8 Ulica Frana Alfirevića, Zagreb 10000

Mengenai harta ini
Boasting air-conditioned accommodation with a balcony, Santa is set in Zagreb. The property is 3.2 km from Zagreb Cathedral and 3.2 km from King Tomislav Square.
The apartment has 2 bedrooms, a flat-screen TV and a fully equipped kitchen that provides guests with a dishwasher, a microwave, a washing machine, a fridge and an oven.
Zagreb Zoo is 1.3 km from the apartment, while Maksimir Park is 2.2 km from the property. The nearest airport is Zagreb Airport Franjo Tuđman Airport, 8 km from Santa.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 15.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.00
Internet
No internet access available.
Tempat Letak Kereta
Free public parking is possible on site (reservation is not needed).
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are not allowed.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children of any age are allowed.
No cots are available.
No extra beds are available.
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Managed by a private host
Lokasi
8 Ulica Frana Alfirevića
, Zagreb 10000
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
Tempat letak kenderaan di lokasi
Tempat Letak Kereta Percuma
Tempat Letak Kereta
Beraneka
Dilarang merokok di semua kawasan
Penyaman udara
FAQ
Berapa jauh lokasi Santa dari Zagreb?
lanya hanya 4 km jauh dari Santa untuk ke Zagreb
Santa menyediakan Wi-Fi?
Maaf, Wi-Fi tidak tersedia di hotel ini. Tetamu disyorkan untuk menyediakan data mudah alih mereka sebelum mereka menginap untuk akses internet.
Adakah Santa mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Santa tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Santa menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Santa. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Santa?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 15:00 dan daftar keluar tersedia pada 08:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Studio confortable face aux télécabines, proche loisirs avec parking et animaux admis à Samoëns - FR-1-629-54Palmeira CourtGypsea unit at Villa Deba SugihmuktiLujosa suite en La Carolinawachi guest suite and home barJuan Les Pins ENTRE CIEL ET MER , dernier étage avec terrasseNguyen Chau - Coastal Home at The Arena Cam RanhLa Casa de GrisSunset Apt - Free ParkingThon KristiansundBlue View Apec Tuy HoaQuarto para alugarEspacovipajuau cœur du golf de La Baule1044 Caravel Court at The Sea Pines ResortHotel The HavenL'Entre-NousVilla Blue Amber CabareteHotel Delfín DoradoSonnleiten Sonnenadler 4
Mengapa perlu melancong dengan Airpaz

Permudahkan Mengalami Tempahan Anda
Rasai fleksibiliti & kesederhanaan sepanjang proses tempahan anda

Pelbagai Pilihan Produk Perjalanan
Nikmati detik-detik indah anda dengan jutaan penerbangan & penginapan yang menggembirakan

Tawaran Eksklusif Setiap Hari
Pelbagai promosi harian dengan harga kompetitif bagi semua pengembara

Pakar Tempahan Dalam Talian
Bersama rakan kami boleh dipercayai, bagi penuhi keperluan pengembara tidak terhitung sejak 2011

Sokongan Pelanggan yang Mesra
Beri bantuan terbaik, sokongan pelanggan kami bersedia 24/7 dengan bahasa tempatan anda

Keterujaan Tempahan Tempatan Dunia
Alami tempahan tanpa tekanan pembayaran, mata wang & bahasa tempatan
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Singapura ke JakartaPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Jakarta ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Tacloban ke ManilaPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Manila ke TagbilaranPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Lombok Praya








































