





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
Apartments with WiFi Split - 12154
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
, Split City Centre, Split 21000

Mengenai harta ini
Studio Split 12154a is situated in Split, 400 metres from Diocletian's Palace.
Each room at this guest house is air conditioned and has a TV with satellite channels. Some units have a seating area for your convenience. All rooms include a private bathroom.
Gregory of Nin is 400 metres from Studio Split 12154a, while Split City Museum is 400 metres from the property. The nearest airport is Split Airport, 12 km from the property.
Bahasa Percakapan
Croatian, English
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 14.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 10.00
Internet
WiFi is available in all areas and is free of charge.
Tempat Letak Kereta
Public parking is possible at a location nearby (reservation is not possible) and charges may be applicable.
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are allowed. Charges may be applicable.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children of any age are allowed.
Children up to and including 3 years old stay for free when using an existing bed.
You haven't added any cots.
You haven't added any extra beds.
Nyatakan Hotel
This property will not accommodate hen, stag or similar parties.
Lokasi
, Split City Centre, Split 21000
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
WiFi tersedia di semua kawasan
Tempat Letak Kereta
Haiwan peliharaan dibenarkan
Beraneka
Penyaman udara
Dilarang merokok di semua kawasan
Ciri-ciri keselamatan
Kakitangan mengikuti semua protokol keselamatan seperti yang diarahkan oleh pihak berkuasa tempatan
Pembersihan
Penggunaan bahan kimia pembersih yang berkesan terhadap Coronavirus
Perkhidmatan
Perkhidmatan Internet
Wifi
WiFi percuma
FAQ
Berapa jauh lokasi Apartments with WiFi Split - 12154 dari Split?
lanya hanya jauh dari Apartments with WiFi Split - 12154 untuk ke Split
Apartments with WiFi Split - 12154 menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah Apartments with WiFi Split - 12154 mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Apartments with WiFi Split - 12154 tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Apartments with WiFi Split - 12154 menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Apartments with WiFi Split - 12154. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Apartments with WiFi Split - 12154?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 14:00 dan daftar keluar tersedia pada 00:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Casa com piscina em Ubatuba SP no Sertão do UbatumirimDavao Vacation Hub near Sasa ferry terminal with netflix,Wifi, pool accessAmazing Home In Cléon Dandran With KitchenSadila Estate 17 - Sophisticated 2-Bedroom Pool Loft in BerawaHoliday homeOwl+OakResidenza in Palazzo d'EpocaLe1617 - Quai privé, Lac-Les chalets dans le nordPension Mon Lupo - Vacation STAY 48497vCity Comfort -2bedroom,Central,Balcony,Elevator,ACLUX Glenelg - Pool 4BD 3BA Sleeps 13comodidade e tranquilidade Socorro SPTurkusowy ApartamentThe Cacoon by Once Upon a Dome @ Misty Mountain ReserveChalet Skadi - Village MontanaWhite Sand Penthouse with jacuzziKingfisher HouseSummerhouse Beach Condo 1108BA Cozy Apt with a Pool Near Shrine of RemembranceApartments Anka 372
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke Roxas CityPenerbangan Dari Yogyakarta ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Accra ke JohannesburgPenerbangan Dari Manila ke Iloilo
































