





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
Tocando el cielo
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
Sector-Palo Blanco, Jarabacoa 41000

Mengenai harta ini
Boasting a terrace, Tocando el cielo provides accommodation in Jarabacoa with free WiFi and city views. Situated 10 km from Salto de Jimenoa, the property features a garden and free private parking.
The villa features 2 bedrooms, 2 bathrooms, a flat-screen TV with satellite channels, a dining area, a fully equipped kitchen, and a balcony with garden views. For added convenience, the property can provide towels and bed linen for an extra charge.
If you would like to discover the area, hiking is possible in the surroundings and the villa can arrange a car rental service.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 15.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.00
Internet
WiFi is available in all areas and is free of charge.
Tempat Letak Kereta
Free private parking is possible on site (reservation is not needed).
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are allowed on request. No extra charges.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
All children are welcome.
There is no capacity for extra beds in the room.
The maximum number of total guests in a room is 8.
There is no capacity for cots in the room.
Lokasi
Sector-Palo Blanco
, Jarabacoa 41000
Kemudahan & Perkhidmatan
Aktiviti
Padang golf (dalam jarak 3 km)
Menunggang kuda
Mendaki
Berkayak
Gelanggang Tenis
Am
Tempat Letak Kereta
Tempat letak kenderaan persendirian
Tempat letak kenderaan di lokasi
Tempat Letak Kereta Percuma
WiFi tersedia di semua kawasan
Haiwan peliharaan dibenarkan
Beraneka
Bilik Bebas Rokok
Bilik keluarga
Pemanas
Kawasan biasa
Taman
Teres
Kemudahan perniagaan
Pusat perniagaan
Kenderaan
Sewa kereta
Makanan & minuman
Penghantaran barang runcit
Perkhidmatan
WiFi percuma
Perkhidmatan Internet
Wifi
FAQ
Berapa jauh lokasi Tocando el cielo dari Jarabacoa?
lanya hanya 3 km jauh dari Tocando el cielo untuk ke Jarabacoa
Tocando el cielo menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah Tocando el cielo mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Tocando el cielo tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Tocando el cielo menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Tocando el cielo. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Tocando el cielo?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 15:00 dan daftar keluar tersedia pada 08:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
AMBC-Very Quiet Apartment Steps Away From Old TownHarbourside Pool Escape with Leafy Alfresco PatioMoon Valley ComarnicPanoramahotel SonnhaldeLo Chalet di Ingrid*NEW* SWEET HOME ALAMEDA - Heated Salt Water PoolAl CorsoLe Cocoon Troyen Hyper centre-ville 4 personnesRestored 1800s Home Half Mile to Ski Resort!111 HostelRoofline Downtown Residence, Vesta PhiloxeniaLake City CharmerVilla AsteriaSun odyssey 51iaAurora Schaar 2HOSTAL PENSION RONDAVilla IrisYabuli Hotspring Woodhouse HotelDomek letniskowy PatriciaApartments on Piskunova 5
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Phuket ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke Roxas CityPenerbangan Dari Yogyakarta ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Chiang Mai ke BangkokPenerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Accra ke JohannesburgPenerbangan Dari Manila ke Iloilo




























