





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
8.8 Cemerlang
1524 Ulasan
Alborada
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
San José, 40, Tarifa 11380

Mengenai harta ini
Hostal Alborada is 250 metres from the beach in Tarifa and is a PADI Dive Centre. The Andalusian-style guesthouse offers flower-filled patios and free Wi-Fi in rooms.
Each room at the Alborada has air conditioning. There is also a plasma TV and telephone in all rooms, and private bathrooms with a hairdryer. Bed linen and towels are included.
The Alborada Hostal offers bicycle rental and there is a variety of water sports equipment available to rent from the hotel such as snorkelling, canoeing and windsurfing equipment.
The Alborada is located just 200 metres from the Puerta de Jerez, a 13th-century gateway which marks the entrance to Tarifa old town. Here you can find Guzmán Castle and the Church of Saint Matthew.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 12.30
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.30
Internet
WiFi is available in all areas and is free of charge.
Tempat Letak Kereta
No parking available.
Dasar Haiwan Peliharaan
Pets are not allowed.
Dasar Kanak Kanak Dan Katil Tambahan
Children of any age are allowed.
Children up to and including 2 years old stay for free when using an existing bed.
You haven't added any cots.
You haven't added any extra beds.
Lokasi
San José, 40
, Tarifa 11380
Kemudahan & Perkhidmatan
Aktiviti
Luncur angin
Mendaki
Berbasikal
Berkayak
Menunggang kuda
Memancing
Menyelam
Snorkeling
Kemudahan sukan air (di lokasi)
Am
WiFi tersedia di semua kawasan
Beraneka
Pemanas
Bilik keluarga
Penyaman udara
Kemudahan untuk Tetamu OKU
Dilarang merokok di semua kawasan
Bilik Bebas Rokok
Keselamatan 24 jam
Pemadam api
Inisiatif kelestarian
Sewaan basikal
Kawasan biasa
Perabot luaran
Kemudahan perniagaan
Faks/fotokopi
Kolam renang dan kesihatan
Urut
Makanan & minuman
Mesin layan diri (minuman)
Bar makanan ringan
Bar
Kafe di lokasi
Perkhidmatan
Perkhidmatan Internet
WiFi percuma
Wifi
Perkhidmatan menyambut tetamu
Daftar masuk/daftar keluar ekspres
Daftar masuk/daftar keluar peribadi
Meja Tempahan Lawatan
Ruang Bagasi
Kaunter Terima Tetamu 24 jam
Invois
Perkhidmatan pembersihan
Perkhidmatan pembantu rumah setiap hari
Dobi
FAQ
Berapa jauh lokasi Alborada dari Tarifa?
lanya hanya 0.41 km jauh dari Alborada untuk ke Tarifa
Alborada menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah Alborada mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Alborada tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Alborada menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Ya, tetamu boleh memanfaatkan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang, ia salah satu dari banyak fasiliti mudah yang disediakan oleh Alborada
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Alborada?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 12:30 dan daftar keluar tersedia pada 00:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
CRUX SUiTEApartment IVO near the seaGiatakiUsta x Cırak Butik OtelDelovaya luxe houseSugar Beach 116CSA Hotel Beach & ParkVodice Villa RuzaAppartement Royan, 3 pièces, 5 personnes - FR-1-305-1481Primera Linea Poniente MarinaApartment with amazing viewL' ArcheHerrljunga HotellSummer BreezeVivenda Sol e Mar - Sun & Sea HouseLA CASETTA DI FEDERICAGite de charme à CadouinLovely flat paris16 / partiel view Eiffel TowerA casa di EdiHome Inn Neo Shanghai Wild Animal Park Huinan
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Manila ke Roxas CityPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bangkok ke Chiang MaiPenerbangan Dari Cebu ke ManilaPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Bali Denpasar ke BangkokPenerbangan Dari Chiang Mai ke PhuketPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Taipei ke ManilaPenerbangan Dari Bacolod ke Manila





































