





Gambaran Keseluruhan
Bilik
Butiran
Dasar
Lokasi
Fasiliti
FAQ
9.6 Luar Biasa
19 Ulasan
Jovanluka
Kemudahan & Perkhidmatan
Lokasi
Župana Grde18, Gradina 89101

Mengenai harta ini
Set 30 km from Sub City Shopping Centre, Jovanluka offers accommodation with free WiFi and free private parking. 31 km from Orlando Column and 32 km from Onofrio's Fountain, the property provides a garden and a terrace. Pile Gate is 32 km away and Ploce Gate is 34 km from the apartment.
This air-conditioned apartment has 1 bedroom, a flat-screen TV, and a fully equipped kitchen.
Herceg Novi Clock Tower is 43 km from the apartment, while Forte Mare Fortress is 43 km from the property.
Dasar Penginapan
Waktu daftar masuk
Mula dalam 12.00
Waktu daftar keluar
Tamat dalam 11.00
Lokasi
Župana Grde18
, Gradina 89101
Kemudahan & Perkhidmatan
Am
Tempat Letak Kereta
Tempat Letak Kereta Percuma
Tempat letak kenderaan di lokasi
Tempat letak kenderaan persendirian
WiFi tersedia di semua kawasan
Beraneka
Penyaman udara
Kawasan biasa
Taman
Teres
Perkhidmatan
Perkhidmatan Internet
Wifi
WiFi percuma
FAQ
Berapa jauh lokasi Jovanluka dari Gradina?
lanya hanya 0.49 km jauh dari Jovanluka untuk ke Gradina
Jovanluka menyediakan Wi-Fi?
Wi-Fi percuma disediakan di hotel. Semua tetamu boleh mengakses wifi untuk bekerja dan beriadah.
Adakah Jovanluka mempunyai fasiliti kolam renang?
Tidak, Jovanluka tiada kolam renang. Namun begitu, tetamu boleh memanfaatkan pelbagai kemudahan lain untuk tingkatkan pengalaman mereka.
Adakah Jovanluka menyediakan perkhidmatan pemindahan lapangan terbang?
Tidak, perkhidmatan pemindahan lapangan terbang tidak disediakan oleh Jovanluka. Walaupun begitu, tetamu berkemudahan menggunakan pilihan pengangkutan awam yang pelbagai, ia terdapat di dalam bandar.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Jovanluka?
Tetamu dialu-alukan untuk mendaftar masuk pada 12:00 dan daftar keluar tersedia pada 10:00
Hartanah Berdekatan
Hotel Popular
Superb 1 Bed Apartment - 3 Min to Tram - Free On Site Parking - Sleeps 3MyVilla B&Bشقه مودرن مريحه مكيفه بها جميع الكمالياتVilla for rentKate's place.Super novo e confortável, 600m da praia da Enseada (na direção dos Restaurantes Dati e Hangar) Ap. 81 - PLAJAM XX - 50m do McDonald's, local com tudo próximo - farmácia 24h, supermercados, lanchonetes, e na direção dos melhores barzinhos da Enseada.Your Villa in Tsaghkadzor and toursTwo bedroom bungalow with city viewVilla BershkaStudio lumineux au calme en centre ville, face aux thermesLos Maestros: ático en el centro de Vélez-MálagaHotel ShaherezadaMeliha's Crib in BrezovicaCollection O 82468 Hotel Tapovan HeavenMicklegate House Modern Comfort in Historic Yorkhabitaciones exclusivas centro de la ciudadPalisades Tahoe Lodge Rentals Studio #223Terno su Napoli B&BCandyLand 2 BR/ 1Bath: NRG; MED CenterEckhardt Vendégház
Jangan Ketinggalan!
Terokai dunia dan tinggal di mana-mana dengan mudah
Penerbangan Dari Manila ke CebuPenerbangan Dari Manila ke TaclobanPenerbangan Dari Manila ke IloiloPenerbangan Dari Bangkok ke PhuketPenerbangan Dari Bali Denpasar ke Labuan BajoPenerbangan Dari Cebu ke ManilaPenerbangan Dari Chiang Mai ke KrabiPenerbangan Dari Labuan Bajo ke Bali DenpasarPenerbangan Dari Manila ke BoracayPenerbangan Dari Bacolod ke ManilaPenerbangan Dari Yangon ke BangkokPenerbangan Dari Chiang Mai ke Phuket
























